Raportowanie produkcji w piekarni

Moduł raportów

Wszystkie operacje wykonywane w naszych programach zapisywane są w bazie danych, na podstawie której można skonfigurować dany raport. Wszystkie raporty powstają na indywidualne życzenie klienta, który finalnie decyduje o kształcie i funkcjach danego raportu.

Podstawowe możliwe raporty to:
· RAPORT ZBIORCZY(GŁÓWNY) – ile surowca zostało zużytego do produkcji w rozbiciu na zmianę,
operatora, produkt, datę, wydajność pracownika, rodzaj czynności, prawidłowość czynności.
· Raport zbiorczy – suma zużycia surowca za dany okres.
· Raport relizacji planu produkcyjnego wraz z danymi o ilości zamówionego towaru.
· Raport wydajności pracownika z wyliczeniem dokładności ważenia, czasu realizacji planu, receptury.
· Raport logowań w programie.
· Rozchód mąki – przyjęcia, zużycie w rozbicu na dostawcę, receptury, daty, dokumenty magazynowe.

Raporty można eksportować do excela, mogą być dostępne na stronie www lub w oprogramowaniu na PC.

raport_main1